RunTOFD 3 km. koşusunda 10 kupa kazanarak büyük başarı elde eden Başakşehir Belediyesi Spor Parkları Atletizm Takımı, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nu ziyaret etti.
Başakşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen ziyarette atletizm takımının yanı sıra takım antrenörü Bahadır Durmuş ve Başakeşehir Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürü Selim Çelebi de hazır bulundu.
24 kupanın 10’unu kazandılar
Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, (TOFD) Spor İstanbul ve TAF birlikteliğinde İBB Çocuk Meclisi’ni temsilen RunTOFD 3 km. koşusuna 27 sporcuyla katılan Başakşehir Belediyesi Spor Parkları Atletizm Takımı, 8 farklı kategoride gerçekleştirilen yarışmalarda verilen 24 kupanın 10’unu kazanarak büyük bir başarıya daha imza attı.
Başkan Kartoğlu, şampiyonları tebrik ederek, “Sizlerle gurur duyuyoruz, başarılarınızın artarak devamını diliyorum” dedi.
Ziyaret, Başkan Yasin Kartoğlu’nun başarılı sporculara kalem hediye etmesinin ardından sona erdi.


BAŞAKŞEHİRLİLER “MASKELİ” SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU
AHMET ÇAKAR: “TÜRKÇE KONUŞAN FUTBOLCU GÖREMİYORUZ”
SPOR PARKLARI’NDA AKADEMİ HAYALLERİNE KOŞUYORLAR
Spor müdürleri Başakşehir'de buluştu
Balon Futbolu’nda kupa heyecanı
Şampiyonlar kupalarıyla Başakşehir’de
“Spor’un T’si” projesiyle çekirdekten yetişecekler
Şampiyonlardan Kartoğlu’na ziyaret
36. İBB Spor Şöleni’nde heyecan başladı
Başakşehir’de spor eğitimi 4 yaşında başlıyor