Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi’nin “İNTEGRA Robotik Takımı”, Çin’de düzenlenecek robotik yarışması öncesi Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nu ziyaret etti.
Başakehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen ziyarette Robotik Takımı öğrencilerine Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi Müdür Yardımcısı Neslihan Çınar ve Mekatronik Mühendisi Anıl Cici de eşlik etti.
Dünya Şampiyonası için yarışacaklar
18 öğrenciden oluşan “İNTEGRA Robotik Takımı”, Mart ayında Çin’de düzenlenecek “First Robotics Competition” yarışmasına katılacak. Çin’de dünyanın dört bir yanından gelen 7 bin okulla yarışacaklarını belirten Anıl Cici, “Bu yarışmada birinci olmayı başarabilirsek ABD/Houston’da düzenlenecek olan Dünya Robotik Şampiyonası’na katılma hakkı kazanacağız” dedi.
Kartoğlu, öğrencilere başarılar diledi
Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da İNTEGRA Robotik Takımı ile gurur duyduklarını belirterek, “İnşallah Çin’den madalyalarla dönerek ülkemizi ve bizleri onurlandırırsınız” dedi.


Living Lab’de fonksiyonel mobilyalar tasarladılar
Başkan Kartoğlu ve ‘Robot Rıfkı’ gençlerle buluştu
Başkan Kartoğlu’na ‘roket’ sürprizi
İlk ‘Bölgesel Living Lab Zirvesi’ toplandı
‘İNTEGRA Robotik Takımı’ Çin yolcusu
Öğrencilerden ‘engelli dostu’ bileklik
Living Lab bir ilke daha imza attı
Living Lab, TEKNOFEST’te ilgi odağı oldu
‘Teknofest İstanbul’ için geri sayım başladı
Bilgisayarlara dair her detayı Living Lab'de öğreniyorlar